KarolinasCleaning

Effektiv og stabil rengøring

Karolinas Cleaning har mere end 5 års erfaring med professionel rengøring. Læg derfor trygt dine enhverslokaler i vores hænder!

Rene lokaler til dit erhverv

Lad os stå for rengøringen af dine lokaler, så du kan fokusere på din virksomhed og det, der giver værdi for dig. Sørg for at skabe gode rammer for arbejdspladsen med rengjorte lokaler, der er rare og behagelige at være i for både dig og dine medarbejdere. Bestiller du en rengøring hos os garanterer vi, at i sikrer jer en arbejdsplads uden støv og snavs.

Effektiv og stabil rengøring

Stor fleksibilitet

Hos os kan du nemt ændre i dine aftalte tider eller dage. Vi ved nemlig, hvor hurtigt din kalender kan ændre sig og derfor ønsker vi at imødekomme din hverdag på bedst mulig vis.

Hurtig svartid

Vi svarer alle vores kunder så hurtigt som muligt og garanterer svar indenfor 48 timer. På den måde vil din mail eller sms aldrig ligge ubesvaret for længe.

Effektive medarbejdere

Vores kerneværdi er høj effektivitet og kvalitet. Derfor arbejder alle vores medarbejdere i et højt tempo, så du ikke skal vente for længe med at få dine lokaler rengjort.

Stor tryghed

Vi sikrer stor tryghed, så du kan føle dig sikker ved at have os til at gøre dine lokaler rene. Vi har nemlig erfaring med, at trygheden er noget af det vigtigste for vores kunder.

Grundig rengøring af dine lokaler

Ønsker du hjælp til butiksrengøring, lokaler eller arbejdspladser, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er hurtige, effektive og grundige, og sørger for, at din arbejdsplads skinner når vi har været igang. 

"Jeg giver Karolina 12 ud af 10.. Hun er punktlig, effektiv, har en fair pris og kommer altid med smittende godt humør. Karolina gør et virkelig godt stykke arbejde - Har nu brugt hende i både sommerhus, kontor og på diverse opgaver"

Michael Lindholm

CEO Milipo ApS og Elisa Ejendome

Se hvor stor en forskel vores rengøring kan gøre for dit arbejdsmiljø!