KarolinasCleaning

Vælg den plan der passer dig bedst

Hos Karolinas Cleaning tilbyder vi grundlæggende rengøringsopgaver indenfor disse hovedgrupper. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et behov herudover eller ønsker et særligt tilbud til netop jer.

Erhvervs aftale

KONTAKT FOR TILBUD

345 kr.

kr./t. FAST ALMINDELIG RENGØRING

Engangs rengøring

FRA 475 KR./T.

Ofte stillede spørgsmål

Har du en særlig forespørgsel på et område eller en tilkøbsydelse, som du ønsker, at vi skal rengøre kan du altid kontakte os. Vi kan f.eks. også hjælpe med udskiftning af sengetøj, strygning af skjorter eller rengøring af skur. Vi vil derfor altid forsøge at imødekomme din forespørgsel på bedste vis.

Nej det behøves slet ikke. Vi kommer med vores egne, medmindre du selvfølgelig ønsker, at vi skal bruge dem du har.

Vi fremsender en faktura til din mail, som har givet os samtykke til. 

Ja. Vi påtager os ansvar for enhver skade, som er forårsaget af vores fejl.

Vi vurderer altid den pågældende arbejdsopgave og vælger antallet af personale herfra. Ved privatrengøringshjælp er vi ofte 1-2 personer, der kommer og gør rent hos dig. Til erhvervsrengøringer afhænger det af størrelsen på lokalet. 

Hos KarolinasCleaning fungerer en fast rengøringsaftale ved at vi aftaler, hvor ofte du ønsker at få rengjort dit hjem. Dette kunne være hver uge, hver 2. ugen eller en gang om måneden. Herefter finder vi den dag, der passer dig bedst, som undersøger om vi skal komme på et konkret tidspunkt eller indenfor et særligt tidsrum. 

Nej. Du behøver ikke at være hjemme samtidigt, hvis du f.eks. har arbejde eller ikke ønsker at være til stede samtidigt. Du kan derfor enten være der til at lukke os ind eller vi kan aftale, at du ligger en nøgle et sted, så vi selv kan lukke os ind og ud. 

En regelmæssig almindelig rengøring er designet til at hjælpe dig med at opretholde et vist niveau af renlighed i dit hus. En engangs rengøring vil være en totaltrengøring, hvor vi fjerner alt det dybe skidt og snavs i dit hjem. Det vil dække de områder, der typisk ikke er dækket af en almindelig rengøringsservice.

Ja naturligvis! Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende en uforpligtende samtale, så du kan møde os forinden og vurdere, hvorvidt vi ville være den rigtige rengøringshjælp for dig.